Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ο οραματισμός στην τέχνη της μαγείας

Αν δεν πιστεύεις ότι η Μαγεία σου δίνει την δύναμη να αναδιαμορφώσεις το σύμπαν, τότε σπαταλάς τον καιρό σου, γιατί αν πιστέψεις ότι ένα ξόρκι ή ένα τυπικό δεν δουλεύει, αυτό δεν θα δουλέψει. 
Αν πιστεύεις στη δύναμη της μαγείας, τότε θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όταν την χρησιμοποιείς βάζεις στα χέρια σου στις ίδιες δυνάμεις που κινούν τις παλίρροιες και γεννούν τους ανεμοστροβίλους. Και κάνοντας αυτό υπάρχει πιθανότητα να βλάψεις τον εαυτό σου και άλλους. Χρειάζονται χρόνια μελέτης και εξάσκησης πριν φτάσει κάποιος να δοκιμάσει τη δύναμη της Μαγείας. Είναι σχετικά ασφαλές όταν κάποιος ξέρει αρκετά καλά τι κάνει και πάρει και τις κατάλληλες προφυλάξεις για να μην πάνε τα πράγματα στραβά. Αλλά την ίδια στιγμή ένα λάθος μπορεί να σου χαλάσει όλη τη μέρα ή να προκαλέσει ακόμη χειρότερα. 





Παρακάτω αναφέρονται μερικές βασικές τεχνικές για να προστατέψει τον εαυτό του και το σπίτι του ο επίδοξος μάγος. Είναι αναγκαία μέτρα όταν εργάζεται κάποιος πάνω στη μαγεία, αλλά βοηθούν σε όλες τις περιπτώσεις... 
Για παράδειγμα, είναι πιο άνετος ο ύπνος σε ένα δωμάτιο που έχει σφραγιστεί μαγικά κατά των ψυχικών θορύβων. 

Κατά πρώτον, οι Ασπίδες. Είναι μια τεχνική για την δημιουργία ενός μαγικού πεδίου δύναμης γύρω από τον εαυτό μας ή ένα μέρος που θέλουμε να κρατήσουμε μακριά ανεπιθύμητη ενέργεια. Αυτή η ανεπιθύμητη ενέργεια μπορεί να είναι ψυχικός θόρυβος (ένας μόνιμος θόρυβος χαμηλού ή υψηλού τόνου, που μπορεί να ακούγεται σαν ηχώ ή σαν μουσική ή σαν μουρμουρητό κ.α. και δεν προκαλείται από μηχανικά μέσα), ενοχλητικά αστρικά πλάσματα ή μαγική ενέργεια που κατευθύνεται στο άτομο μας από κάποιο άλλο άτομο. Πολλοί άνθρωποι δημιουργούν ασπίδες ασυνείδητα σε όλη τους τη ζωή και άλλοι πρέπει να μάθουν να τις φτιάχνουν... 

Η μέθοδος είναι να οραματίζεσαι ένα ενεργειακό δίχτυ γύρω από την περιοχή που θέλεις να προστατεύσεις. Πρέπει να το βλέπεις σαν τρισδιάστατη σφαίρα και όχι σαν κύκλο. 
Η δημιουργία της ασπίδας δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, χρειάζεται άσκηση και πάνω απ' όλα χρειάζεται ενδυνάμωση και αύξηση της δική μας ενέργειας ώστε να μπορούμε να τροφοδοτούμε την ασπίδα από τo δικό μας απόθεμα. 

Οραματιζόμαστε θετική ενέργεια σαν δέσμη ή σαν δίνη που ξεκινά από το ηλιακό μας πλέγμα, να καλύπτει το μέρος ή το σώμα μας και να καταλήγει στη γη. 
Με τον καιρό και με εξάσκηση θα είστε ικανοί να δημιουργήσετε μια ασπίδα γύρω από το σώμα σας στιγμιαία, χωρίς να το σκεφτείτε. 

Η κούραση και το αλκοόλ γρήγορα διαβρώνουν την ικανότητα να προστατευόμαστε με τη δημιουργία ασπίδας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε στο νου μας. 

Η Φρούρηση είναι μια παρόμοια τεχνική. Η Φρούρηση όταν λειτουργεί σαν ασπίδα αγκυροβολεί σε ένα φυσικό μέρος. Αντί να χρησιμοποιείται την δική σας ενέργεια, αφήνετε την ενέργεια που απορρέει από τη Γη να ανέβει και να τη τροφοδοτήσει. 
Με εξάσκηση μπορείτε να δημιουργήσετε μια σταθερή γεω-τροφοδοτούμενη ασπίδα. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούμε περισσότερη ενέργεια για άλλες ασχολίες, ακόμη και να ρίξουμε τις προσωπικές μας ασπίδες και να τις επαναφορτίσουμε. 

Η συχνή ενίσχυση μέσω οραματισμού μπορεί να κάνει μόνιμη τη Φρούρηση και τις προσωπικές μας Ασπίδες. Πολλοί χρησιμοποιούν βοηθήματα όπως ρούνους σκαλισμένους σε πέτρες, αλλά ο οραματισμός είναι αυτός που πραγματικά κάνει την διαφορά. Αν η εικόνα που έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας χαθεί τότε και η ασπίδα θα χαθεί, όσους ρούνους κι αν έχουμε σκαλίσει. 

Μερικές φορές μπορεί να νιώσετε κάτι σαν γαργάλημα στην αύρα σας ή άλλες φορές να σηκωθούν οι τρίχες στον αυχένα σας και τότε υψώνετε αμέσως τις ασπίδες σας. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις νιώθετε ένα ξαφνικό ενεργειακό άδειασμα, σαν οι ασπίδες σας από τη σταθερή κατάσταση να φτάνουν στο απόγειο των δυνατοτήτων τους πριν καταλάβετε τι συμβαίνει. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν μερικά κόλπα ασφαλείας. 

Πρώτα οραματίζεστε ότι η εξωτερική πλευρά της ασπίδας σας σαν καθρέφτη που αντανακλά όποια ενέργεια σας έρχεται πίσω στη πηγή της. Μετά οραματίζεστε ότι και η εσωτερική πλευρά της ασπίδας είναι φτιαγμένη από καθρέφτη και αυτό βοηθά ώστε να παραμείνει μέσα στην ασπίδα όποια ψυχική ενέργεια μπορεί να εκπέμπεται από εσάς και αυτό σας καθιστά παροδικά ψυχικά αόρατους. 

Τέλος υπάρχει ο οραματισμός ενός «Σιδηρούν Παραπετάσματος» ή ενός «Πέτρινου Πύργου», όπου η λεπτή ενεργειακή ασπίδα γίνεται γιγάντιο οχυρό. Αυτό χρειάζεται πολλή ενέργεια, αλλά όταν βάλλεσαι από μεγάλες ποσότητες αρνητικής ενέργειας βοηθάει πραγματικά.







πηγή: aoratos-naos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου